Kantoorinrichting

Burooh, meer dan enkel flexibele kantooroplossingen

Flexibele kantooroplossingen en werkplekken mogen dan onze core business zijn bij Burooh, sinds kort gaan we een stapje verder in het ontzorgen van onze klanten. Naast het aanbieden van flexibele kantoorruimtes werken we ook samen met professionele partners die thuis zijn in Design & Build. Concreet kunnen deze partners de totaalinrichting van je kantoor verzorgen. We staan dus in voor een totaaloplossing van A tot Z.

 

Totaalinrichting van jouw kantoorruimte

Kies je voor Design & Build, dan kies je voor een sleutel-op-de-deur oplossing. Niet enkel wordt de complete inrichting en vormgeving van je kantoor uitgetekend, onze partners zorgen ook voor de realisatie. Van systeemwand tot het leggen van de vloeren, de technieken en plafonds. Alles wordt piekfijn voor je gerealiseerd, zodat jij je kunt focussen op je business.

 

Jouw kantoor draagt bij aan je omzet

Design & Build een overbodige luxe? Een piekfijn, comfortabel kantoor weggesmeten geld? Vergeet het maar! Een modern ingericht kantoor is een ontmoetingsplek waar medewerkers elkaar inspireren en stimuleren. Een fijne werkplek stimuleert topprestaties, dringt het absenteïsme terug, is essentieel voor de uitstraling van je bedrijf en om talent aan te trekken. Onze professionele partners, thuis in Design & Build, hebben heel wat ervaring en denken graag met je mee, hoe deze doelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

 

Ga met een partner van burooh in zee

Jouw eigen kantoorruimte via de Design & Build partner laten vormgeven? Contacteer ons en we brengen je in contact. Na een positief intakegesprek tekenen ze met plezier vrijblijvend enkele schetsen voor je uit. Waar wacht je nog op? Onze Design & Build partner – onafhankelijk van burooh – realiseert jouw droomkantoor en maakt je klaar voor de groei.

 

Contacteer ons op 0472/387 657 of thierry@burooh.be