Over ons

Flexibele kantoorruimte? Burooh! We zijn een onafhankelijke Belgische website die scale-ups, KMO’s en bedrijven helpt bij het zoeken naar de geschikte flexibele kantoorruimte of coworking space. Dé perfecte, inspirerende werkplek voor je team(s), daar streven we naar.

Meer dan 15 jaar ervaring in flexibele werkplekken

Thierry Plouvier, de founder van Burooh, heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector. Als general manager van meerdere business centers, weet hij perfect wat belangrijk is bij het zoeken van de geschikte kantoorruimte. Of het nu gaat om een kantoor voor een startende ondernemer/zelfstandige of de perfecte ruimte om een volledig team aan de slag te laten gaan, bij Burooh helpen we je aan de geschikte kantooroplossing en denken we met je mee. Over de huidige situatie én toekomstgericht. Wij gidsen je bij je zoektocht en koppelen de perfecte werkplek aan je bedrijf.

Maatwerk in kantoorruimtes

Burooh is geen makelaarsbedrijf, noch een grote vergelijkingssite waarbij de focus ligt op bulk. Wij kiezen bewust voor een kleinschalige aanpak op maat, kort bij de ondernemer. Wij gaan op maat te werk en zoeken naar net die werkplek, co-working space of kantoorruimte die het verschil maakt. Een inspirerende werkplek met de juiste vibe, waar bedrijven hun groeiverhaal kunnen schrijven. Regionaal en nationaal.

Meer dan 140 premium werkplekken in ons aanbod

Momenteel vind je meer dan 140 premium coworking spaces en kantoorruimtes in ons aanbod. Zo beschikken we over flexibele kantoren in onder meer Antwerpen, Brussel, Mechelen, Gent, Leuven en Zaventem. Wij blijven steeds op zoek naar bijkomende locaties, waarbij de kwaliteit van de werkplek of cowork primeert. Wij zetten immers in op aangename werkruimtes waar medewerkers met plezier naartoe komen. Vlot bereikbare werkplekken van alle gemakken voorzien die voldoen aan de normen van de hedendaagse werknemer. Vergaderen, lunchen of een pittige brainstormsessie in een leuke ruimte? Het kan allemaal.

Reken op Burooh voor je flexibele kantoorruimte

Op zoek naar de perfecte flexibele werkplek, maar niet in de zoektocht en administratie? Reken op onze jarenlange expertise in flexibele kantoorruimtes en gedeelde werkplekken.

We brengen je verwachtingen en noden in kaart, matchen je met de perfecte panden en bezorgen je binnen de 4 uur meerdere alternatieven op maat. Zo wordt het zoeken van de perfecte werkplek geen opgave, maar een plezier. Over efficiëntie gesproken! Vervolgens plannen we de afspraken in voor een bezichtiging, waarna we voor de begeleiding bij de contractonderhandelingen zorgen. Een totaalaanpak op het vlak van kantooroplossingen.

En misschien wel het mooiste? Voor deze totaalservice hoef je ons helemaal niet te betalen, wij krijgen onze commissie van de verhuurders. Het kost jou geen cent!