FAQ

Welke (flexibele) kantooroplossingen biedt burooh aan?

Burooh heeft de volgende kantooroplossingen: virtueel kantoor, co-working space en een uitgerust privékantoor. Afhankelijk van je wensen, je doelen en het beschikbare budget kunnen we in een waaier aan Belgische steden een gepaste kantooroplossing aanbieden. Dit steeds met een persoonlijke service op maat.

Is het mogelijk om voor korte termijn of flexibel te huren?

Ja, dat is geen enkel probleem. Vandaag de dag worden er heel wat kantoorruimte en co-working spaces verhuurd zonder lange huurovereenkomsten. Kies je voor een coworking space of een flexibele kantoorruimte, dan kies je vaak ook bewust voor een korte huurovereenkomst of een flexibele huur. Onze experts vertellen je onmiddellijk welke kantoorruimtes er voor een korte termijn te huren vallen.

Gaat burooh mee naar bezichtigingen?

Nee, als expert zijn we in principe niet aanwezig bij de bezichtiging. Als professionele bemiddelaar in flexibele kantoorruimtes en co-working spaces brengen we je rechtstreeks in contact met de verhuurder. Zij doen de bezichtigingen en bezorgen je een voorstel op maat. Uiteraard kun je wel steeds bij ons terecht met je vragen en kunnen we je adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Kan ik meerdere kantoren op één dag bezichtigen?

Uiteraard, vaak is dat een stuk efficiënter. Zo kun je de verschillende kantoorruimtes perfect met elkaar vergelijken. Wij plannen de bezichtigingen zo efficiënt mogelijk in, waarbij we rekening houden met je agenda.

Waarom staan er geen prijzen op burooh?

Huurprijzen van kantoren zijn vaak afhankelijk van verschillende parameters. Denk maar aan extra faciliteiten. Daarom is het niet mogelijk om altijd de juiste prijs te tonen. De huurperiode, de ingangsdatum, het aantal vierkante meter, de services, … Ze spelen stuk voor stuk een rol in de uiteindelijke prijs van de flexibele kantoorruimte. Daarom volgt er steeds een prijs op maat na een bezichtiging/aanvraag.

Bij wie teken ik een overeenkomst?

De huur- of serviceovereenkomst is tussen jou als huurder en de verhuurder. Hier zijn wij geen betrokken partij. Wij ondersteunen het proces en staan je met raad en daad bij. De overeenkomst die regel je rechtstreeks.